-15 % na izbrane vzmetnice + BREZPLAČNA DOSTAVA*!
PREVERITE UGODNOSTI
ozadje okna
Vzmetnice in ležišča mebloJOGI

Vzmetnice in ležišča

Naše vzmetnice in ležišča nudijo optimalno oporo in popolno prilagajanje telesu. Na njih se boste zbudili spočiti in naspani.

Žepkaste vzmetnice

MebloJOGI® žepkaste vzmetnice z žepkastim in mikrožepkastim vzmetenjem imajo izjemno sposobnost točkovnega prilagajanja obliki telesa. Kvalitetne vzmetnice imajo vzmeti razdeljene na več različnih con udobja, ki individualno podpirajo vse dele telesa, glede na posameznikove pritiske na ležišče. Podpora po celotni dolžini in širini telesa omogoča hrbtenici lego v pravilnem položaju, kar zagotavlja miren in udoben spanec.

Zračne komore v žepkastem vzmetenju omogočajo optimalno kroženje zraka in odvajanje vlage.

Ležišča iz lateksa

Lateks ležišča nudijo izjemno udobje in zračnost, kar preprečuje pregrevanje telesa med spanjem in bistveno prispeva k ugodni spalni klimi. Ker odlično prevaja toploto, je priporočljiv za ljudi, ki se ponoči pogosto premetavajo, jim je vroče ali se potijo. Lateks je zelo učinkovit pri razbremenitvi pritiskov na telo zaradi njegove izjemne elastičnosti in prilagodljivosti. Lateks ležišča so zato primerna tudi za dvižne postelje in nastavljiva letvena dna.

Ležišča iz pene

Ležišča iz pene so hipoalergena in primerna za alergike ter astmatike. Ležiščem iz HR-pene strukture odprtih por zagotavljajo prepustnost zraka ter prijetno spalno klimo. Zaradi visoke elastičnosti materiala nudijo telesu čvrsto oporo, ga točkovno podpirajo in razbremenjujejo. Za ležišča iz spominske pene pa je značilno, da se oblikujejo pod težo in temperaturo telesa, zato v največji mogoči meri zmanjšujejo povratni pritisk ležalne površine in popolnoma razbremenijo mišice ter sklepe.

Penasta ležišča
tancica 04
mebloJOGI® Linija Exclusive

mebloJOGI® Exclusive

Užitek luksuza. Vzmetnice najvišjega kakovostnega razreda. Primerno za tiste, ki si želite občutiti umetnost spanja.
mebloJOGI® Linija Exclusive
mebloJOGI® inovativne vzmetnice Linija Innovative

mebloJOGI® Innovative

Inovativno udobje. Vzmetnice in ležišča za dovršeno spalno udobje. Popolna izbira za vse, ki iščete napredne in kreativne izdelke za spanje.
mebloJOGI® Linija Innovative
Klasična vzmetnica Linija Classic

mebloJOGI® Classic

Legendarni komfort. Naši preizkušeni modeli vzmetnic in ležišč, ki so postali večna klasika. Prava rešitev za vsak dom.
mebloJOGI® Linija Classic
bela rjuha ozadje
Kako izbrati vzmetnico - vodič za izbiro ležišča

Potrebujete pomoč pri izbiri ležišča?

Nakup novega ležišča je lahko zahtevna naloga, zato smo za vas pripravili enostaven vodič, ki vam bo olajšal izbiro. Nasveti v vodiču so nastali v sodelovanju z zdravnikom ortopedom in vam bodo pomagali do najboljše vzmetnice za vas.

Vodič za izbiro ležišča

Izpostavljeni izdelki

mebloJOGI Woody vzmetnica za spanje brez pregrevanja

mebloJOGI® Vzmetnica Woody Balance

Izdelek mebloJOGI® Vzmetnica Woody Balance je bil dodan v primerjalnik.
Primerjalnik
Luksuzna vzmetnica s 7-conskim vzmetenim jedrom je zaradi dodanega bakra v lateksu učinkovita pri lajšanju gibalnih težav in pripomore k boljšemu prevajanju toplote.
od 727,00 €
Vzmetnica Perla mebloJOGI z žepkastimi vzmetmi
IZBRALA ANA BUCIK

mebloJOGI® Vzmetnica Perla+

Izdelek mebloJOGI® Vzmetnica Perla+ je bil dodan v primerjalnik.
Primerjalnik
Vrhunska vzmetnica s spominsko peno, ki se prilagodi individualnemu obrisu telesa in zmanjšuje pritisk ležišča na telo. Ustvarja občutek podoben spanju na oblaku in je posebej primerna za alergike.
od 597,00 €
Lateks ležišče Jantar Natur mebloJOGI

mebloJOGI® Ležišče Jantar Natur

Izdelek mebloJOGI® Ležišče Jantar Natur je bil dodan v primerjalnik.
Primerjalnik
Ležišče, ki nudi čvrst in udoben objem naravnih materialov. Lateks, kokos in organski bombaž zagotavljajo odlično ventilacijo in zračnost v ležišču, kar ohranja ležišče hladno in sveže.
od 697,00 €
Kakovostna vzmetnica Kozmik mebloJOGI z žepkastim vzmetenjem

mebloJOGI® Vzmetnica Kozmik+

Izdelek mebloJOGI® Vzmetnica Kozmik+ je bil dodan v primerjalnik.
Primerjalnik
Izjemno zračna in kvalitetna vzmetnica, ki nudi odlično kombinacijo materialov za sveže spalno okolje in je še posebej primerna za alergike.
od 437,00 €
vlakna blue 3 1 e1666273108261

Mnenja kupcev

Mnenja kupcev

S pomočjo svetovalk ekipe mebloJOGI sem izbrala vzmetnico mebloJOGI Perla+ hard in tako postala ponosna ambasadorka dobrega spanja, saj svojo vzmetnico obožujem. Ponoči se redkokdaj zbudim in spanec je veliko boljši, kar je zame kot vrhunsko športnico izrednega pomena. Vedno komaj čakam, da se vrnem iz priprav, se vržem na svojo posteljo in se naspim, tako kot je treba! Spanje je zelo pomembno za dobro počutje in učinkovit vsakdan, zato vsem priporočam, da si s pomočjo Meblo jogi svetovalcev izberete pravo ležišče in tako izboljšate svoj spanec in posledično z več energije pristopite k vsakodnevnim izzivom.
Ana Bucik, Nova Gorica

Povzetek košarice

Košarica je prazna.
Trenutno nimate v košarici nobenega izdelka.
V trgovino