-15 % na izbrane vzmetnice + BREZPLAČNA DOSTAVA*!
PREVERITE UGODNOSTI
ozadje okna
Posteljnina mebloJOGI

Posteljnina

Posteljnina je izdelana iz vrhunskega bombažnega satena, ki bo s svojim nežnim leskom ustvaril eleganten videz vaše spalnice.

Posteljnina

Komplet posteljnine je sestavljen iz prevleke za odejo in vzglavnika(ov). Uporaba je zaradi zadrge zelo preprosta. Posteljnina je izdelana iz vrhunskega bombažnega satena, ki bo s svojim nežnim leskom ustvaril eleganten videz vaše spalnice.

Tkanina je potiskana z izjemno obstojnimi in brezčasnimi odtenki, ki zaradi posebne obdelave Easy-care omogoča pranje na 60 °C in sušenje v sušilnem stroju pri znižani temperaturi.

Posteljnina Elegance mebloJOGI

Jogi rjuhe

Napenjalne jogi rjuhe, odlikovane s čarobnostjo satena, so izdelane iz izjemno prijetne, mehke in lahkotne tkanine, ki deluje kot druga koža. Elastični robovi poskrbijo, da rjuha vedno ostane na svojem mestu, se ne mečka in je primerna tudi za ležišča, visoka do 30 cm.

Jogi rjuhe so pralne  na 60 °C in primerne za sušenje v sušilnem stroju. Na voljo v brezčasnih barvnih odtenkih, ki so izjemno obstojni. Z likanjem pa lahko še dodatno povečate lesk satena in tako pričarate občutek elegantnosti.

Bela jogi napenjalna rjuha z elastiko
tancica 04
Saten posteljnina mebloJOGI

Poglejte si vso posteljnino

Za eleganten videz vaše spalnice in popolno pokritost vaše postelje izberite posteljnino in jogi rjuho Elegance z nežnim leskom ter mehkobo bombažnega satena.
Vsa posteljnina

Izpostavljeni izdelki

meblojogi napenjalna rjuha bela posteljnina
AKCIJA -10 %

mebloJOGI® Jogi rjuha Elegance

Izdelek mebloJOGI® Jogi rjuha Elegance je bil dodan v primerjalnik.
Primerjalnik
Jogi rjuho odlikujejo lahki barvni toni in gladka ter trpežna tkanina iz elegantnega bombažnega satena, ki bo poskrbela za visok nivo zračnosti in udobja med spanjem. V rob rjuhe je všita elastika, ki zagotavlja celovito pokritost ležišča.
51,17 € od 46,06 €
Bela elegantna posteljnina mebloJOGI

mebloJOGI® Posteljnina Elegance

Izdelek mebloJOGI® Posteljnina Elegance je bil dodan v primerjalnik.
Primerjalnik
Komplet posteljnine vključuje barvito prevleko za odejo ter vzglavnik(a) z zadrgo za preprosto uporabo. Tkanina iz vrhunskega bombažnega satena je na dotik izjemno mehka in trpežna za vzdrževanje.
od 89,78 €
vlakna blue 3 1 e1666273108261

Povzetek košarice

Košarica je prazna.
Trenutno nimate v košarici nobenega izdelka.
V trgovino