-20% na vse vzmetnice in ležišča + BREZPLAČNA DOSTAVA*.
PREVERITE UGODNOSTI
Vodič za izbiro vzglavnika in ležišča

Vodiči

Nakup novega ležišča ali vzglavnika je lahko zahtevna naloga, zato smo za vas zbrali preproste nasvete, ki vam bodo pomagali pri izbiri.

 

Kar tretjino svojega življenja porabimo za spanje, zato je izbira ustreznega ležišča in vzglavnika zelo pomembna. Cilj ležanja oziroma spanja je, da se pri tem mišice čim bolj sprostijo in regenerirajo od vsakodnevnih naporov. Na kakovostno zasnovani vzmetnici ali ležišču tako spimo bolj mirno in brez obračanja. O pomenu spanja smo se pogovarjali tudi z doc. dr. Matevžem Topolovcem, dr. med., spec. ortop. kirurgije, iz zasebne zdravstvene ordinacje Toportho.

 

Spanje je ključ za ohranjanje dobrega fizičnega in duševnega zdravja. Določen delež ljudi, ki se pritožuje nad slabim spancem, le-to povezuje z neustreznim ležiščem. Kot ortoped pacientom tako vedno priporočam, da spijo na način, ki omogoča hrbtenici, da ohrani svojo naravno krivuljo S. Izbiro ležišča je tako potrebno prilagoditi glede na prevladujoč spalni položaj in telesno težo.
doc. dr. Matevž Topolovec
dr. med., spec. ortoped. kirurgije
dr. matevz topolovec
Mnenje zdravnika
Kako izbrati vzmetnico - vodič za izbiro ležišča

Pisni vodič za izbiro ležišča

Nakup novega ležišča je lahko zahtevna naloga, zato smo za vas pripravili enostaven vodič, ki vam bo olajšal izbiro. Nasveti v vodiču so nastali v sodelovanju z zdravnikom ortopedom in vam bodo pomagali do optimalnega ležišča za vas.

VODIČ ZA IZBIRO LEŽIŠČA
Pisni vodič za izbiro vzglavnika

Pisni vodič za izbiro vzglavnika

Primeren vzglavnik vam mora nuditi udobje ob ležanju ter ustrezno podpirati naraven položaj vratne hrbtenice ne glede na vaš spalni položaj. V vodiču smo skupaj z zdravnikom ortopedom za vas zbrali nekaj preprostih nasvetov, kako izbrati vzglavnik, ki bo popolnoma ustrezal vašim potrebam.

VODIČ ZA IZBIRO VZGLAVNIKA

Video vodiči za izbiro ležišča

Video vodič za izbiro vzglavnika

Povzetek košarice

Košarica je prazna.
Trenutno nimate v košarici nobenega izdelka.
V trgovino