18 % POPUST s kodo FEBRUAR in AKCIJA VZGLAVNIK 1+1 GRATIS
Preverite ugodnosti!

Politika zasebnosti

V tem dokumentu so podane informacije o obdelavi osebnih podatkov, ki se zbirajo preko spletne strani na naslovu https://www.meblojogi.si/. Spletno stran upravlja družba MEBLO INT d.o.o., Industrijska cesta 5, Kromberk, 5000 Nova Gorica, matična številka: 6259596000, ki je upravljavec zbranih osebnih podatkov. Osebne podatke bo lahko za namen neposrednega trženja, kot upravljavec osebnih podatkov, obdelovala tudi družba MEBLO TRGOVINA d.o.o., Industrijska cesta 5, 5000 Nova Gorica, matična številka: 8722129000. Oba upravljavca skupaj sta v nadaljevanju poimenovana tudi kot »Meblo«.

Upravljavca sta dosegljiva na: e-naslovu podpora@meblojogi.si ali telefonu 05/330 2222.

NAMEN IN POSTOPEK OBDELAVE OSEBNIH PODATKOV

Vaše osebne podatke zbiramo za naslednje namene: Obdelava teh podatkov je utemeljena na: Katere podatke obdelujemo:
  • Da lahko obdelamo vaše naročilo izdelkov v spletni trgovini ali da izvedemo druge ukrepe na vašo zahtevo pred sklenitvijo pogodbe.
  • Da lahko ugodimo vašemu zahtevku iz naslova jamčevanja za napake.
  • Izvajanje pogodbe, sklenjene med vami in nami ali izvajanje ukrepov na vašo zahtevo pred sklenitvijo pogodbe (točka b) člena 6/1 GDPR)
  • Ime in priimek
  • Elektronski naslov
  • Telefonska številka
  • Naslov za dostavo
  • Podatki o kupljenem izdelku
  • Vaše preference glede izbire ležišča, kot so vaš najljubši spalni položaj, okvirna telesna teža, težave med spanjem (bolečine, alergije, občutek mraza, potenje in občutek vročine)
  • Da vas obvestimo o morebitnih ukrepih iz naslova zagotavljanja splošne varnosti proizvodov.
  • Zakonska obveznost (točka c) člena 6/1 GDPR).
  • Ime in priimek
  • Elektronski naslov
  • Naslov za dostavo
  • Podatki o kupljenem izdelku

 

  • Da Vam lahko pošiljamo obvestila o naših ponudbah, novostih in dogodkih (katalogi, novice, vabila, vprašalniki, ankete in druge publikacije), ki jih lahko pod pogojem vaše privolitve obdelujemo tudi za namen priprave optimalne in prilagojene ponudbe izdelkov in storitev.
  • Vaša izrecna in vnaprejšnja privolitev, ki jo bomo pridobili, ko boste svoje osebne podatke posredovali upravljavcu in pri tem svojo privolitev potrdili z oznako v temu namenjenemu potrditvenemu polju ali s podpisom (točka a) člena 6/1 GDPR).
  • Brez izrecne in vnaprejšnje privolitve v obsegu in pod pogoji, ki jih za obdelavo osebnih podatkov za namene ponujanja blaga ali storitev na tej podlagi dovoljuje zakon (točka f) člena 6/1 GDPR).
  • Za ta namen bi uporabili vaše kontaktne podatke (ime in priimek, elektronski naslov, naslov za dostavo, telefonska številka) in z vaše strani izkazane interese, podatke o opravljenih nakupih, sklenjenih pogodbah ter morebitnih mnenjih, pritožbah ali predlogih.
  • Da vas lahko kontaktiramo, potem ko ste nam zastavili vprašanje preko kontaktnega obrazca.
  • Vaša vnaprejšnja privolitev (točka a) člena 6/1 GDPR)
  • Naš prevladujoči zakoniti interes (točka a) člena 6/1 GDPR), ki je opravljanje tržne dejavnosti
  • Elektronski naslov
  • Morebitni drugi podatki, ki nam jih boste posredovali v vsebini vašega vprašanja ali zahteve
  • Da vam pošljemo vodič za izbiro ležišča ali katalog,
  • Da vam pošiljamo e-novice.
  • Vaša vnaprejšnja privolitev (točka a) člena 6/1 GDPR).
  • Elektronski naslov
  • za zagotovitev varnosti omrežja in informacij (na primer preprečevanje nepooblaščenega dostopa do elektronskih komunikacijskih omrežij, širjenja zlonamernih kod, napadov, ki povzročajo zavrnitev storitve, ter škode na računalniških in elektronskih komunikacijskih sistemih),
  • za namen spremljanja splošne varnosti in izboljšav proizvodov in storitev upravljavca z ozirom na zaščito javnega zdravja in okolja,
  • oblikovanje pravnih zahtevkov ali obrambo pred njimi;
  • zagotavljanje varnosti prostorov in premoženja upravljavca.
  • Po izvedeni presoji, da naši zakoniti interesi prevladajo nad pravicami posameznikov, bomo lahko osebne podatke izjemoma obdelovali na podlagi slednjih (točka f) prvega odstavka 6. člena GDPR).
  • Vaši kontaktni podatki (ime in priimek, elektronski naslov, naslov za dostavo, telefonska številka)
  • Z vaše strani izkazani interesi,
  • Podatki o opravljenih nakupih, sklenjenih pogodbah ter
  • Vsebina morebitnih mnenj, pritožb ali predlogov.

V kolikor boste na spletni strani z nami delili osebne podatke tretjih oseb (npr. vaših zaposlenih, pogodbenih sodelavcev ali družinskih članov), vas opozarjamo, da te podatke z nami lahko delite le v primeru, da ste od osebe, na katero se zadevni osebni podatki nanašajo, pridobili privolitev oziroma razpolagate z drugo pravno podlago, da njene osebne podatke delite z nami. Z uporabo spletne strani jamčite, da razpolagate z veljavno pravno podlago, da osebne podatke delite z nami. Zagotavljate tudi, da ste to tretjo osebo seznanili informacijami v tej politiki zasebnosti.

Med obiskom spletnega mesta se lahko na računalnik samodejno shranijo piškotki. Več informacij o piškotkih si lahko preberete v Piškotkih.

POSLEDICE NEPREDLOŽITVE PODATKOV

Če ne predložite podatkov, ki so označeni kot obvezni, vam ne bomo mogli zagotoviti storitve ali ugoditi vaši zahtevi.

PREJEMNIKI PODATKOV

Podatke lahko obdelujejo fizične ali pravne osebe, ki delujejo v imenu upravljavca in imajo sedež v državah članicah EU. Kategorije uporabnikov so navedene v spodnji razpredelnici.

Uporabniki Namen posredovanja
  • Zunanji pogodbeni izvajalci, ki podatke obdelujejo izključno v imenu, za račun, po navodilih in pod nadzorom upravljavca.
  • Zaradi organiziranja in izvedbe marketinških akcij, izvedbe anket o zadovoljstvu strank in priprave ponudb, ki so prilagojene potrebam strank;
  • Za namen pošiljanja e-novic in drugih obvestil;
  • Zaradi vzdrževanja varnosti informacijskih sistemov, prostorov in premoženja.

PRENOS PODATKOV ZUNAJ EGP

Upravljavec podatkov ne bo izvažal izven držav Evropskega gospodarskega prostora.

KONTAKTNA OSEBA ZA VPRAŠANJA VARSTVA PODATKOV

Na osebo, ki je pooblaščena za vprašanja varstva podatkov, se lahko obrnete na e-poštnem naslovu urska.tabaj@meblojogi.si . 

OBDOBJE HRAMBE PODATKOV

Osebne podatke bomo obdelovali vse dokler ne boste izbrisali svojega uporabniškega računa. Pri tem si pridržujemo pravico, da vaš uporabniški račun izbrišemo v primeru daljše neaktivnosti ali uporabe platforme v nasprotju z njenimi pogoji uporabe ali določili zadevnih predpisov. O tem vas bomo predhodno obvestili, podatke pa izbrisali v roku 14 dni od dne izbrisa uporabniškega računa. Kljub izbrisu uporabniškega računa lahko osebne podatke obdelujemo še naprej, vse dokler razpolagamo z veljavno pravno podlago, kot npr. naš prevladujoč zakoniti interes.

Trajanje hrambe vaših osebnih podatkov je lahko odvisno od namena obdelave podatkov, torej dokler namen ni izpolnjen.

Kadar se podatki obdelujejo za namen izvajanja pogodbe, sklenjene z vami, ali zaradi vašega naročila, zahteve ali povpraševanja, se podatki hranijo dokler je to potrebno za izvedbo pogodbe, dobavo blaga ali opravo storitev. Kontaktni podatki bodo lahko shranjeni dlje za namen neposrednega trženja v obsegu kot nam to dovoljuje zakonodaja.

Osebni podatki se lahko hranijo tudi potem, ko je izpolnjen namen njihove obdelave, do izteka veljavnega zastaralnega roka, če je nadaljnja hramba potrebna zaradi obravnavanja pravnih zahtevkov, ali dlje, če je daljše obdobje hrambe potrebno zaradi izpolnitve zakonske obveznosti ali odločitve pristojnega organa.

Podatki, pridobljeni za namen pošiljanja e-novic in ponudb se bodo hranili dokler ne prekličete svoje privolitve.

Po preteku navedenih obdobij bodo osebni podatki anonimizirani ali izbrisani.

VAŠE PRAVICE

Vsak posameznik, na katerega se nanašajo osebni podatki, ima pravico, da od upravljavca zahteva dostop do osebnih podatkov, popravek ali izbris osebnih podatkov, omejitev obdelave v zvezi z njim in pravico do prenosljivosti podatkov, če so izpolnjeni zakonski pogoji. Za namene, za katere se osebni podatki obdelujejo na podlagi privolitve, ima posameznik pravico svojo privolitev preklicati. Preklic privolitve ne vpliva na zakonitost obdelave na podlagi privolitve pred njenim preklicem, niti na obdelavo, ki temelji na drugih pravnih podlagah. Za namene, za katere se osebni podatki obdelujejo na podlagi zakonitih interesov upravljavca, pa ima posameznik možnost ugovarjati takšni obdelavi.

Pravice v zvezi z varstvom osebnih podatkov posameznik uveljavlja pri upravljavcu. Posameznik ima pravico, da zahteva dostop do podatkov, ki se nanašajo nanj in uveljavlja pravico do omejitve obdelave, popravka, izbrisa podatkov, prenosljivosti podatkov in do ugovora ter preklica privolitve, na katerega koli od sledečih načinov:

  • pisno na poslovni naslov upravljavca MEBLO INT d.o.o., Industrijska cesta 5, Kromberk, 5000 Nova Gorica,
  • pisno na poslovni naslov upravljavca MEBLO TRGOVINA d.o.o., Industrijska cesta 5, Kromberk, 5000 Nova Gorica,
  • ustno na zapisnik na poslovnem naslovu upravljavca,
  • po elektronski pošti na naslov: podpora@meblojogi.si .

Pravico pritožbe pri nadzornem organu za varstvo osebnih podatkov uveljavljate tako, da svoj zahtevek naslovite na Informacijskega pooblaščenca, Dunajska cesta 22, 1000 Ljubljana.

SPREMEMBE

Pridržujemo si pravico do sprememb te politike. Vse spremembe bodo objavljene na spletni strani. V primeru bistvenih sprememb, boste o le-teh obveščeni tudi preko elektronskega naslova, navedenega v vašem uporabniškem računu.

Povzetek košarice

Košarica je prazna.
Trenutno nimate v košarici nobenega izdelka.
V trgovino