-15 % na izbrane vzmetnice + BREZPLAČNA DOSTAVA*!
PREVERITE UGODNOSTI
Vzmetnica za dopust
Nasveti

Kakšna naj bo vzmetnica za kakovostno spanje na dopustu?

Priporočljivo je, da je kakovost vašega spanja tudi na počitnicah vsaj takšna kot v domači postelji.  Zato si privoščite kakovostno spanje prav povsod, tudi na dopustu!

Kakšna naj bo vzmetnica za dopust?

Bivalni in klimatski pogoji so na počitniških destinacijah navadno drugačni kot v domačem okolju, zato mora ležišče ali vzmetnica za dopust biti zasnovana prav posebej za te namene.

Dobra in kakovostna vzmetnica je nepogrešljiv del dopusta, če nameravate vaše proste dni preživeti v avtodomu, počitniški prikolici, plovilu ali mobilni hišici ob morju.

Na kaj biti pozoren pri nakupu vzmetnice za dopust?

  1. Biti morajo odpornejše na vlago od običajnih ležišč,
  2. nižje višine od običajnih ležišč predvsem zaradi manj prostora v prikolici, avtodomu ali plovilu,
  3. izdelane po vaših merah – prilagojenih oblik in dimenzij glede na vaše potrebe,
  4. izdelane iz vrhunskih zračnih materialov, ki preprečujejo pregrevanje telesa.

Spanje na jadrnici Užitek Počitek

Inovativna linija vzmetnic za dopust mebloJOGI® TRAVEL.

V času celotnega obstoja podjetja MEBLO INT smo spremljali in razvijali tudi vzmetnice za počitniške objekte, kot so avtodomi, počitniške prikolice, plovila ter mobilne hišice.

Na podlagi lastnih izkušenj, tehničnega znanja ter mnenj in zahtev ljudi, ki so se na nas obrnili po pomoč za bolj udobno spanje na dopustih, vemo, da je ustrezna vzmetnica tudi med dopustom še kako zaželena.

V našem podjetju smo razvili vzmetnice, ki se prilagodijo tudi počitniškim spalnim pogojem. V ta namen ponujamo skrbno izdelane jogije, ki bodo odlično prispevali k telesni in umski regeneraciji vašega telesa.

V primerjavi z ostalo našo ponudbo ležišč za domačo uporabo mebloJOGI® TRAVEL ležišča odlikuje predvsem višji nivo zračnosti in trpežnost.

1. Kakovostni materiali za blagodejne učinke na telo med spanjem.

Ko boste že prvo noč prespali na vzmetnici za dopust mebloJOGI® TRAVEL vas bo pozitivno presenetilo, da se boste lahko poslovili od zatrdelosti, bolečin telesa in večkratnega zbujanja med spanjem.
Naše vzmetnice so izdelane iz visoko kakovostnih materialov, ki prinašajo novo raven spalnega udobja z več blagodejnimi učinki.

2. Izdelana iz vrhunskih zračnih materialov.

V ležišča, posebej namenjena počitnikovanju, smo vnesli inovativne vrhunske materiale, ki bodo poskrbeli za krepčilen spanec na dopustu. Počitniška ležišča morajo biti zaradi posebnih pogojev bivanja izdelana iz zelo zračnih materialov, ki nase ne vežejo vlage in omogočajo kroženje zraka v ležišču.

  • Dve ležišči z mikro- oz. minižepkastim vzmetenim jedrom omogočata enakomerno porazdelitev teže telesa in maksimalno prilagajanje obrisu telesa.
  • Občutek svežine med spanjem doda še zračnejša in še bolj elastična profilirana HR-pena, ki je po sestavi podobna naravni morski spužvi. Površinska profilacija vas bo navdušila s točkovnim in masažnim pritiskom na telo.
  • Zračni kanal po celotni dolžini ležišč ustvarja 3D-tekstilija v obliki satovja.
Ležanje na dopustu

Kako se dobro naspati tudi na potovanju?

PREBERITE VEČ

3. Preprečujejo pregrevanje telesa med spanjem.

Ležišča za dopust morajo imeti zračne in kvalitetne materiale, ki lahko preprečujejo pregrevanje telesa med spanjem ter omogočajo optimalno ventilacijo v ležišču.

Preberite več o nasvetih do boljšega spanca v poletnih mesecih.

4. Ležišča so odpornejša na vlago od običajnih ležišč.

Počitniška ležišča morajo biti zaradi večje vlažnosti v zraku izdelana iz zelo zračnih materialov, ki nase ne vežejo vlage ter omogočajo kroženje zraka v ležišču.
Da jogi sam od sebe opravlja učinkovito ventilacijo, preobleko jogija sestavlja zračna jacquard tkanina in naravno antistatičen in antibakterijski lan, ki hvaležno odvaja telesno vlago v prostor.
Dodatno za vašo higieno spanja poskrbi antibakterijska in pralna preobleka jogija.

5. Vzmetnice za dopust so nižje, ker je pomemben vsak centimeter prostora.

Tudi bivalni pogoji so na plovilih, avtodomih in v počitniških prikolicah navadno nekoliko posebni zaradi manj prostora.  Vsakdo, ki je že izkusil tak tip dopustovanja, ve, da je pomemben prav vsak centimeter prostora. Prav zaradi tega morajo takšna ležišča biti še posebej dobro zasnovana, da se nam kljub nižji višini ležišča ni potrebno odpovedati udobju pri spanju.

Ker so TRAVEL ležišča nižja, so tako po svoji naravi posledično tudi lažja od običajnih ležišč.

Spanje v avtodomu kvaliteten spanec

6. Izdelana po merah in obliki prostora in glede na vaše želje po določenem spalnem udobju.

V naši proizvodnji na vaše povpraševanje izdelamo jogije po meri, da se lepo zlijejo z omejenim prostorom v prikolicah in avtodomih.
Prilagodimo se celo oblikam vaše lokacije ležišča. To pomeni, da ne izdelujemo le univerzalnih pravokotnih oblik jogijev, temveč jih tudi funkcionalno obrežemo v vijugaste in nepravilne strukture, da popolnoma zadovoljijo tudi estetski pogled na prostor.

Ležišče po meri je za posebne prostore lahko velik izziv, zato vam prijazno svetujemo in najdemo najbolj prikladno rešitev. S takim ležiščem boste vsekakor pridobili izredno udobno spalno podlago, saj bo ustrezalo vaši obliki telesa in vašim željam po spanju na dopustu.

Luksuzno spanje za nadstandardno počitniško doživljanje.

mebloJOGI® Travel linija ponuja ležišča, ki so izjemno zračna, odpornejša na vlago ter praktične višine in dimenzij za vaše razmere.

Modro je investirati v ležišče, ki ga kot sekundarno najbolj pogosto uporabljate, sploh pa, ker vpliva na kvaliteto doživljanja vašega dopusta.
Ne pozabite, dopust je namenjen sproščanju in počitku, zato poskrbite, da se boste med spanjem resnično spočili.

Preverite naša edinstvena mebloJOGI® TRAVEL ležišča za avtodome, počitniške prikolice, plovila in mobilne hišice.

Kam na izlet z avtodomom

Iščete ideje za izlet z avtodomom?

PREBERITE VEČ
travel S 1000 800 410 popravljena 2

mebloJOGI® Vzmetnica Travel S 1000

Izdelek mebloJOGI® Vzmetnica Travel S 1000 je bil dodan v primerjalnik.
Primerjalnik
Dopustniška luksuzna vzmetnica z mikrovzmetmi in 3D zračno tekstilijo, ki nudi edinstveno udobje, podobno občutku lebdenja. Naravni lan in bombaž dajeta preobleki izjemno zračnost in svežino.
557,00 €
travel S 625 mebloJOGI

mebloJOGI® Vzmetnica Travel S 625

Izdelek mebloJOGI® Vzmetnica Travel S 625 je bil dodan v primerjalnik.
Primerjalnik
Nizka in čvrsta dopustniška vzmetnica, odlikovana z izjemno zračnostjo naravnega lana, bombaža in minižepkastih vzmeti, ki preprečujejo pregrevanje telesa med spanjem. 
297,00 €
travel F 24 mebloJOGI

mebloJOGI® Ležišče Travel F 24

Izdelek mebloJOGI® Ležišče Travel F 24 je bil dodan v primerjalnik.
Primerjalnik
Dopustniško vrhunsko ležišče, ki preprečuje pregrevanje telesa zaradi izjemne zračnosti HR-pene in 3D zračne tekstilije.
247,00 €

Povzetek košarice

Košarica je prazna.
Trenutno nimate v košarici nobenega izdelka.
V trgovino