-16 % na IZBRANE VZMETNICE + BREZPLAČNA DOSTAVA
PREVERITE UGODNOSTI
Tamara na mebloJOGI Vzmetnici Platinum
Ambasadorji

TAMARA ZIDANŠEK

Trenutno najuspešnejša slovenska teniška igralka

Tamara Zidanšek je mlada in ambiciozna teniška igralka, ki se je odločila zamenjati srednješolske klopi za grajenje profesionalne teniške kariere. Naporno teniško življenje in vzpon njene kariere pa od nje zahtevata nenehno iskanje ravnovesja med uspešno športnico in mlado žensko z osebnim zadovoljstvom.

Trenutno vso svojo pozornost namenja svoji največji strasti, športu. Hvaležna je za podporo najbližjih, saj ji z razumevanjem njenega tempa življenja, omogočajo sledenje svojim sanjam – biti med najboljšimi na svetu in igrati tenis na tako visokem nivoju, kot to počne sedaj.

Neverjetni športni uspehi 25-letnice iz Slovenskih Konjic

Pred dvema letoma je Tamari Zidanšek uspelo prestaviti mejnik slovenskega tenisa z uvrstitvijo v polfinale slovitega Roland Garrosa v Parizu, kar se je dotlej uspelo zgolj eni od slovenskih teniških igralk. Tamari je leta 2021 s svojo neverjetno predstavo iz kroga v krog uspelo osupniti celoten teniški svet. Z ohranjanjem neverjetne mirnosti in uspešnim prenašanjem najtežjih trenutkov dvobojev je slovenskemu tenisu v času samostojnosti priigrala nov največji uspeh.

Prav tako je v sezoni 2021 Tamari uspelo osvojiti tudi ugleden turnir WTA v Lozani, odtlej pa je šla njena pot strmo navzgor. Tamarina najboljša uvrstitev na svetovni WTA lestvici je 22. mesto.

 

Tamari smo postavili nekaj vprašanj vezanih na njeno teniško kariero.

Kdo je zaslužen za vašo ljubezen do športa?

Starši.

Kdaj ste se prvič začeli ukvarjati s športom?

Ne vem natančno, ampak je bilo kar zgodaj. Mislim, da sem prvič stala na smučeh pri 4-ih ali 5-letih.

Kdo je vaš športni vzornik in zakaj?

Rafael Nadal. Všeč mi je njegov odnos do športa in prezenca na igrišču.

Kdo vas redno spremlja na tekmovanjih?

Vedno je na turnirjih prisoten trener. Večino časa sta prisotna tudi fizioterapevtka in partner. V ekipi je tudi kondicijski trener, ki je prisoten večinoma v tednih, ko treniramo in pa svetovalka, ki mi pomaga pri različnih stvareh.

Kaj vas je šport naučil o sebi?

Šport na vrhunskem nivoju, kjer si vsakodnevno izpostavljen pritiskom te izpopolnjuje nevede. Naučila sem se veliko potrpežljivosti in zavedanja, da nikoli ni oziroma ne more bit vse popolno.

Kako se umirite pred začetkom tekme?

Rada poslušam glasbo in se umaknem na samo, da imam mir.

Na kateri športni dosežek ste najbolj ponosni?

Roland Garros polfinale je zaenkrat moj največji dosežek, ki pa upam, da ga bom lahko izboljšala.

Katera tekma vam je najbolj ostala v spominu?

Veliko tekem imam v spominu, ampak ena najbolj posebnih je bila “nigh session” tekma na Rod Laver Areni v Avstraliji, kjer sem igrala proti Sereni Williams.

Tamara v pripravljenosti

Spoznajte Tamaro Zidanšek

PREBERITE VEČ

Z veseljem smo Tamaro Zidanšek sprejeli v našo družino športnikov

Šport je Tamarina največja strast in eden najpomembnejših delov njenega življenja, zato se dobro zaveda pomembnosti kakovostnega spanca in popolne regeneracije telesa za doseganje vrhunskih športnih rezultatov. S pomočjo naše svetovalke za spanje ter našega Čarovnika, je Tamara ugotovila, da ji najbolj ustreza naša luksuzna vzmetnica mebloJOGI® Platinum. 

Preverite mebloJOGI® Vzmetnico Platinum
Tamara na mebloJOGI postelji

Tamara je do nas pristopila z željo po boljšem spancu tudi, ko se vrnem domov na Obalo. Zaradi natrpanega urnika smo jih ob njenem obisku s pomočjo Konfiguratorja postelj, hitro oblikovali posteljo po njenih željah. Odločila se je za vzmeteno posteljo mebloJOGI® Merlin DB. 

Izjemno smo veseli, da se je Tamara pridružila naši družini zadovoljnih mebloJOGI® ambasadorjev dobrega spanja.

Preverite Tamarino mebloJOGI® Posteljo Merlin DB
Tamarina mebloJOGI postelja Merlin DB

Povzetek košarice

Košarica je prazna.
Trenutno nimate v košarici nobenega izdelka.
V trgovino