-20% na vse vzmetnice in ležišča + BREZPLAČNA DOSTAVA*.
PREVERITE UGODNOSTI
sportnik_goriske_2023

Med nagrajenimi športniki Goriške 2023 tudi ambasadorji dobrega spanja mebloJOGI®

6.2.2024

Izjemni športniki Goriške tudi naši ambasadorji dobrega spanja mebloJOGI®

Na prireditvi Športnik Goriške 2023, 6. februarja 2024, ki jo je organizirala Športna zveza Nova Gorica, so bili alpska smučarka Ana Bucik, kanuist na divjih vodah Luka Božič in odbojkarice Gen-I Volleyja izbrani za najboljše športnike Goriške v minulem letu. Športna zveza Nova Gorica je sicer podelila plakete, medalje in priznanja posameznikom in skupinam za tekmovalne dosežke ter plakete športnim delavcem. Nagrajenci pripadajo 25 športnim panogam oziroma 32 klubom iz 6 goriških občin.

Počaščeni smo, da so med nagrajenci tudi naši ambasadorji dobrega spanja mebloJOGI®:

ANA BUCIK, alpska smučarka – Športnica Goriške 2023

V letu 2023 je imela izredno uspešno sezono v slalomskem in veleslalomskem seštevku svetovnega pokala. Več o Ani Bucik.

GEN-I VOLLEY, odbojkarski klub – Ekipa Goriške 2023

Članice so se uspele uvrstiti v finale lanskega državnega prvenstva. Več o sodelovanju z Gen-i Volley.

Člani kluba MEBLOJOGI CYCLING TEAM – prejemniki plaket in medalj (posamezno in ekipno)

Srebrna plaketa ekipno med člani – za naslov državnih prvakov na dirkališču na 4 km ekipno med člani so plakete prejeli Mihael Štajnar, Marko Pavlič, Matic Žumer in Luka Vrhovnik.

Srebrna plaketa za posamične uvrstitve med člani – za posamične uvrstitve so srebrno plaketo prejeli Mihael Štajnar, Marko Pavlič, Luka Vrhovnik in Gregor Matija Černe.

Srebrna medalja za posamične uvrstitve med mladinkami – za posamične uvrstitve so srebrno medaljo prejele Dominika Štrukelj in Anet Trakonja.

Bronasta medalja za posamične uvrstitve med dečki – za posamične uvrstitve so bronasto medaljo prejeli Žan Lišter, Maks Olenik in David Komel.

Več o sodelovanju z mebloJOGI cycling team.

Navdušeni smo, da so vsi ti izjemni športniki tudi naši ambasadorji dobrega spanja mebloJOGI®.

To nam omogoča, da skupaj širimo pomembne vrednote, ki jih delimo, kot so zdrav način življenja, redna telesna aktivnost, sodelovanje in skrb za kakovosten spanec. S svojim zgledom in predanostjo športu ter zdravemu načinu življenja postavljajo pomemben zgled, ki ga lahko delimo in širimo v naše okolje. Zavedamo se, kako ključno je, da skupaj promoviramo pomen zdravega spanca kot nepogrešljivega dela zdravega življenjskega sloga.

S tem namenom si prizadevamo, da bi te pomembne vrednote dosegle čim širši krog ljudi in prispevale k bolj zdravemu, aktivnemu in izpolnjenemu življenju za vse.

Še enkrat čestitke vsem športnikom in nagrajencem!

 

ROK LOZEJ, direktor Meblo INT d.o.o. - prejemnik srebrne plakete športnim delavcem za delovanje v športu

Utemeljitev nagrade: Rok Lozej je velik kolesarski in na sploh športni navdušenec. V svojih mlajših letih je osvojil številne zmage doma in v tujini, predvsem v sosednji Italiji. Danes deluje kot predsednik Kolesarskega kluba Nova Gorica in je hkrati s svojim podjetjem tudi glavni sponzor te ekipe. Poleg tega s podjetjem podpira tudi ostale športe v okolju. Velike zasluge ima za prihod Gira leta 2021 v Brda in Novo Gorico kot tudi za vse etape Dirke po Sloveniji v regiji. V zadnjih dveh sezonah je prepoznavnost Goriške kot odlične kolesarske destinacije razširil z dirko evropskega pokala GP Goriške in Vipavske doline, ki se ji letos pridružuje še GP Brda&Collio.

rok lozej plaketa sportnik goriske 2023

Povzetek košarice

Košarica je prazna.
Trenutno nimate v košarici nobenega izdelka.
V trgovino