-16 % na IZBRANE VZMETNICE + BREZPLAČNA DOSTAVA
PREVERITE UGODNOSTI
Člani meblojogi cycling team
Ambasadorji

Kolesarji kolesarskega kluba mebloJOGI® Cycling Team, kot ambasadorji dobrega spanja

mebloJOGI® Pro-Concrete: Kolesarski klub, ki navdihuje in ustvarja prvake

Novogoriški kolesarski klub mebloJOGI® Pro-Concrete je nedvomno ena izmed uspešnih in zagnanih institucij v slovenskem kolesarstvu. S svojo 40-letno tradicijo, zavezanostjo k razvoju mladih tekmovalcev in strastjo do športa je klub postal sinonim za uspeh.

V klubu mebloJOGI® Pro-Concrete je poudarek na razvoju mladih kolesarjev, ki so srce in duša klubske strukture. Kolesarski trenerji z izjemnim znanjem in izkušnjami skrbijo za ustvarjanje ugodnega okolja, v katerem lahko mladi talenti razvijajo svoje sposobnosti. Klub je znan po svoji mladinski piramidi tekmovalcev, ki omogoča prehod iz mladinskih vrst v člansko ekipo. S tem zagotavlja priložnosti mladim kolesarjem, da se uveljavijo in napredujejo na višje ravni.

Uspehi kluba mebloJOGI® Pro-Concrete so zgovoren dokaz njegovega vrhunskega delovanja. Tekmovalci, ki so bili vzgojeni v klubu, so že nastopali na najprestižnejših mednarodnih dirkah in dosegali izjemne rezultate. Njihova predanost in profesionalnost sta jih popeljale v svetovni vrh kolesarstva.

Klub pa ni samo oaza za razvoj tekmovalcev, ampak tudi nosilec športnih vrednot v lokalni skupnosti. Prek svojega programa klub omogoča motiviranim otrokom kakovostno vzgojo in izpopolnjevanje kolesarskega znanja. S tem si prizadeva navdušiti mlade ter spodbujati zdrav način življenja in aktivno preživljanje prostega časa.

mebloJOGI® Pro-Concrete je odskočna deska za kolesarske talente, ki želijo doseči najvišje vrhove. Klub je vir navdiha in ponosno zastopa slovensko kolesarstvo tako doma kot v mednarodnem okolju. Verjamemo, da bodo s svojim predanim delom in strastjo do kolesarstva še naprej navduševali in ustvarjali nove talente, ki bodo nekoč zasijali na mednarodnem prizorišču.

Kolesarji kot ambasadorji dobrega spanja so posamezniki, ki spodbujajo in ozaveščajo o pomenu kakovostnega spanca za zdravje in dobro počutje.

Kot kolesarji, ki se ukvarjajo s športom, so še posebej zavedni pomena regeneracije telesa in uma, ki jo prinaša dober spanec.

Vloga kolesarjev kot ambasadorjev dobrega spanja je, da delijo svoje izkušnje in znanje o tem, kako jim kakovosten spanec pomaga pri doseganju boljših športnih rezultatov, večji vzdržljivosti, hitrejši regeneraciji po treningih ter ohranjanju splošnega zdravja. Prav tako spodbujajo pozitivno družbeno ozaveščenost o pomenu spanja pri izboljšanju življenjskega sloga, kakovosti življenja ter zdravja.

Pomembno je, da se s skupnimi močmi zavzemamo, da se kultura spanja dotakne vsakega posameznika. Dobro spanje je ključnega pomena za vse, ne glede na starost, poklic ali športne aktivnosti, ki jih izvajamo.

kolesarji kot ambasadorji
kolesarski klub meblojogi cycling team

Kolesarski klub mebloJOGI® Cycling Team

Preberite si več o samem kolesarskem klubu mebloJOGI® Pro-Concrete Cycling Team.

Povzetek košarice

Košarica je prazna.
Trenutno nimate v košarici nobenega izdelka.
V trgovino