vzmetnica za otroka
Nasveti

Kaj je pomembno pri nakupu vzmetnice za otroka?

Miren spanec najmlajših za uspešno rast in razvoj.

Spanje dojenčkov in otrok do pubertete je še posebej pomembna aktivnost, saj združuje številne strateške funkcije za rast in zdrav psihofizični razvoj.

Posebno pozornost pri razvoju ležišč je potrebno nameniti izbiri najkvalitetnejših vgradnih materialov, še posebej tekstilu, ki prihaja v stik z nežno otroško kožo.

Ali veste kako izbrati primerno vzmetnico za otroka?

Za vašega otroka izberite ležišče, ki:

  • je ustrezne velikosti,

Pri izbiri vzmetnice za svojega otroka, pazljivo izberite velikost, ki bo omogočala neovirano spanje in nemoteno rast. Pomembno je, da ležišče ni prekratko ali preozko, kar bo otroku omogočalo neoviran spanec. Hkrati poskrbite, da višina ležišča ni nižja od 10 cm, saj lahko zgolj višje ležišče zagotavlja pravilno podporo otroški hrbtenici.

  • nudi ustrezno podporo hrbtenici, zahvaljujoč trdoti vzmetnice,

Izberite ležišče, ki nudi pravilno trdoto in podporo hrbtenici ter celotnemu telesu vašega otroka. Premehko ležišče lahko povzroči nepravilno lego telesa, medtem ko pretrdo ležišče lahko povzroča nelagodje. Pravilna trdota bo zagotovila pravilno poravnavo hrbtenice med spanjem, kar je ključno za zdrav razvoj vašega otroka.

  • je izdelano iz certificiranih in naravnih materialov, ki so varni za zdravje ljudi in okolje,

Idealno je, da izberete ležišče, narejeno iz naravnih in zračnih materialov. Ti omogočajo dobro kroženje zraka, preprečujejo zadrževanje vlage ter poskrbijo za svežino med spanjem. Naravni materiali so prijazni do kože in zdravja ter zagotavljajo naravno udobje med spanjem.

  • ima snemljivo, pralno in protibakterijsko preobleko,

Za zagotavljanje higiene in svežine ležišča, izberite vzmetnico s snemljivo in pralno preobleko. Pri vzdrževanju higiene in čistosti ležišča si lahko pomagate s posebno zaščito, kot je naš mebloJOGI® Nadvložek Protector, ki je enostavno odstranljiv in pralen.  Redno vzdrževanje preobleke bo pomagalo ohraniti čistočo in preprečiti nabiranje bakterij ter pršic v ležišču.

  • je novo in ni rabljeno.

Priporočamo izbiro novega ležišča brez znakov obrabe. S tem boste zagotovili svežino, higieno in kakovost spanja za vašega otroka. Izogibajte se rabljenim ležiščem, saj lahko neustrezno ležišče vpliva na udobje in podporo med spanjem.

Poleg ustrezne vzmetnice je za zdravo spanje otrok treba upoštevati še druge nasvete, ki smo jih za vas zbrali v članku Priporočila za zdravo spanje otrok.

otrok na vzmetnici

Imate otroški koš ali zibko?

Naši izkušeni mojstri bodo s pomočjo skice z dimenzijami izdelali mebloJOGI® Baby koš Bambi Natur, ki bo popolnoma ustrezal velikosti vašega koša ali posteljice.

Preberite več

mebloJOGI® vzmetnice za otroke za prijetno spalno klimo vaših malčkov.

Zahvaljujoč uporabi preizkušenih tehnologij, certificiranih in kvalitetnih materialov ter posebej izdelanih procesov zagotavljajo mebloJOGI® vzmetnice za otroke idealne pogoje za zdrav spanec in razvoj.

Za svojega otroka izberite tradicijo in kvaliteto.

mebloJOGI® vzmetnice in ležišča so:

  • ZRAČNA IN UDOBNA: Vsa otroška ležišča omogočajo optimalno kroženje zraka in odvajanje vlage.
  • VARNI MATERIALI: Certificirani materiali iz Evropske unije so varni za zdravje otrok in okolje. Vsa mebloJOGI® otroška ležišča imajo preobleke izdelane iz pletenine s certifikatom najvišjega razreda.
  • USTREZNA OPORA HRBTENICI: Otrokova hrbtenica je nenehno v naravnem položaju ne glede na njegov spalni položaj.
  • HIPOALERGENI MATERIALI: Zmanjšujejo možnost razvoja pršic, plesni in bakterij. Nekateri izdelki so še posebej primerni za alergike.

Preverite mebloJOGI® Linijo Baby, ki ima bogato ponudbo ležišč in vzmetnic za dojenčke in malčke. Za suho in sveže otroško ležišče pa poskrbite z nadvložkom mebloJOGI Protector, ki zagotavlja odlično zaščito pred tekočinami in madeži.

V kolikor so vaši otroci večji, pa vam svetujemo, da preverite našo ponudbo vzmetnic in ležišč, ki so PRIMERNE TUDI ZA OTROKE.

mebloJOGI otroški vzglavnik za mirno spanje

Nasveti in priporočila za spanje otrok

PREBERITE VEČ
Vzmetnica mebloJOGI Oaza z jedrom iz žepkastega vzmetenja
PRILJUBLJENA VZMETNICA

mebloJOGI® Vzmetnica Oaza

Izdelek mebloJOGI® Vzmetnica Oaza je bil dodan v primerjalnik.
Primerjalnik
Vrhunska vzmetnica, ki se ponaša s številnimi naravnimi materiali (lateks, juta in bombaž) in optimalnim prilagajanjem telesu, ter vam tako omogoča, da se v svojo Oazo potopite kar doma.
od 577,00 €
mebloJOGI Simba jogi za otroke

mebloJOGI® Vzmetnica Simba

Izdelek mebloJOGI® Vzmetnica Simba je bil dodan v primerjalnik.
Primerjalnik
Zračna otroška vzmetnica, ki omogoča prijetno spalno klimo in optimalno podporo otroški hrbtenici zaradi izjemne točkovne prilagodljivosti.
od 177,00 €
Kakovostni jogi za košek Bambi Natur mebloJOGI

mebloJOGI® Baby koš Bambi Natur

Izdelek mebloJOGI® Baby koš Bambi Natur je bil dodan v primerjalnik.
Primerjalnik
Po meri izdelano otroško ležišče za koš, sestavljeno iz izjemno zračnega lateksa z juto in kokosa, ki nudi otroku prijeten občutek sveže in naravne spalne površine. Obenem pa se ležišče koša izjemno prilagaja otrokovi hrbtenici.
317,00 €
Kakovostna vzmetnica Kozmik mebloJOGI z žepkastim vzmetenjem

mebloJOGI® Vzmetnica Kozmik+

Izdelek mebloJOGI® Vzmetnica Kozmik+ je bil dodan v primerjalnik.
Primerjalnik
Izjemno zračna in kvalitetna vzmetnica, ki nudi odlično kombinacijo materialov za sveže spalno okolje in je še posebej primerna za alergike.
od 437,00 €
mebloJOGI Tedi iz pene - ležišče za dojenčke

mebloJOGI® Ležišče Tedi

Izdelek mebloJOGI® Ležišče Tedi je bil dodan v primerjalnik.
Primerjalnik
Izjemno zračno otroško ležišče, ki zagotavlja antibakterijsko in hipoalergeno spalno okolje. Obenem pa s točkovno podporo skrbi za pravilen položaj otrokove hrbtenice.
od 127,00 €
Otroško ležišče Bambi Natur mebloJOGI

mebloJOGI® Ležišče Bambi Natur

Izdelek mebloJOGI® Ležišče Bambi Natur je bil dodan v primerjalnik.
Primerjalnik
Otroško ležišče, sestavljeno iz izjemno kvalitetnih in naravnih materialov. Kokos in lateks z juto skrbita za zračno, elastično in čvrsto spalno površino.
od 217,00 €
Vzmetnica za dojenčka s trpežnim klasičnim vzmetenjem
AKCIJA -30 %
DO ODPRODAJE ZALOG

mebloJOGI® Vzmetnica Dumbo

Izdelek mebloJOGI® Vzmetnica Dumbo je bil dodan v primerjalnik.
Primerjalnik
Čvrsta otroška vzmetnica za prijetno in higiensko spalno okolje s trpežnim žičnim jedrom Bonnell, ki se telesu ploskovno prilagaja.
147,00 € od 102,90 €
Zaščita za jogi - Nadvložek Protector

mebloJOGI® Nadvložek Protector

Izdelek mebloJOGI® Nadvložek Protector je bil dodan v primerjalnik.
Primerjalnik
Nadvložek, namenjen zaščiti ležišča pred tekočinami. Primeren je za alergike in še posebej svetovan za otroška ležišča in bolnike. 
od 37,00 €

Povzetek košarice

Košarica je prazna.
Trenutno nimate v košarici nobenega izdelka.
V trgovino