-16 % na IZBRANE VZMETNICE + BREZPLAČNA DOSTAVA
PREVERITE UGODNOSTI
15 kolesarska tekma vipava blog
Novice

Kolesarska dirka - 3. Velika nagrada Nove Gorice in Vipavske doline powered by I Feel Slovenia

Partnerji dogodka: STO I Feel Slovenia, mebloJOGI, Pro-concrete, A.B.C. avto center, Mlinotest, Projekt, Kolektor CPG, Go 2025, Zavod za turizem Nova Gorica in Vipavska dolina 

12.3.2024

3. Velika nagrada Nove Gorice in Vipavske doline je tu!

Po lanskoletni izjemno uspešni kolesarski sezoni tudi letos z veseljem napovedujemo, da se bo v četrtek, 21.3.2024, odvila mednarodna kolesarska dirka – 3. Velika nagrada Nove Gorice in Vipavske doline powered by I FEEL SLOVENIA! 

kolesarska_dirka_3._VN_NoveGorice_in_Vipavske_doline_live

PRENOS V ŽIVO OD 15:00.

Dirka je za naše podjetje prav posebno športno doživetje, saj bomo s svojimi kolesarji kluba mebloJOGI Pro Concrete Cycling Team znova soustvarjali izjemno kolesarsko izkušnjo. Priča bomo dogodku, ki se ga bo udeležilo 30 kolesarskih ekip iz različnih koncev sveta, skupno 176 tekmovalcev. 

Kolesarska dirka bo pričela s štartno linijo izpred našega prodajnega salona mebloJOGI® ob 13. uri, se nadaljevala s 155-kilometrskim krogom po Vipavski dolini in se zaključila okrog 16.30 pred Eda centrom v Novi Gorici.

ZEMLJEVID DIRKE:

Dirka je dolga 155 km in prečka Vipavsko dolino. Štart dirke je ob 13. uri pred mebloJOGI® salonom v Kromberku. Iz Kromberka se nadaljuje mimo Ajševice in Šempasa do Potoč, z gorskim ciljem na Preserjah in letečim ciljem v Dornberku. Krog Selo – Preserje – Dornberk se 5 x ponovi. Nato gre dirka mimo Sela nazaj proti Ajševici, mimo Stare Gore do Rožne Doline in potem preko Rafuta do centra Nove Gorice. Zadnjih 5 kilometrov se bo odvilo v štirih ponavljajočih se krogih Nova Gorica – Rožna Dolina (preko tunela Panovec) – Rafut, s ciljem okrog 16.30 v Novi Gorici pred Eda centrom.

GRAFIČNI PRIKAZ DIRKE: 

ZAKLJUČNI KROGI:

Zaključni krogi dirke

Preverite ČASOVNICO DIRKE

Vabimo vas, da navijate ob trasi, se nam pridružite na štartni črti v Kromberku in na cilju v centru Nove Gorice. Lahko pa si dirko ogledate tudi preko povezave spodaj.

Spremljajte dirko V ŽIVO od 15:00 dalje!

Navijajte skupaj z nami na prvi pomladni dan!

 

 

Optimalna regeneracija za športnike - priporočeni izdelki za spanje

mebloJOGI Platinum vzmetnica za sveže spanje
IZBRAL TADEJ POGAČAR

mebloJOGI® Vzmetnica Platinum Cool

Izdelek mebloJOGI® Vzmetnica Platinum Cool je bil dodan v primerjalnik.
Primerjalnik
Luksuzna vzmetnica s 7-conskim vzmetenim jedrom in perforiranim lateksom, oplemenitenim s hladilnimi gel zrnci, pričara občutek sproščujoče svežine za vaš spočit videz. 
od 727,00 €
Vzmetnica Perla mebloJOGI z žepkastimi vzmetmi
IZBRALA ANA BUCIK

mebloJOGI® Vzmetnica Perla+

Izdelek mebloJOGI® Vzmetnica Perla+ je bil dodan v primerjalnik.
Primerjalnik
Vrhunska vzmetnica s spominsko peno, ki se prilagodi individualnemu obrisu telesa in zmanjšuje pritisk ležišča na telo. Ustvarja občutek podoben spanju na oblaku in je posebej primerna za alergike.
od 597,00 €
mebloJOGI Woody vzmetnica za spanje brez pregrevanja

mebloJOGI® Vzmetnica Woody Balance

Izdelek mebloJOGI® Vzmetnica Woody Balance je bil dodan v primerjalnik.
Primerjalnik
Luksuzna vzmetnica s 7-conskim vzmetenim jedrom je zaradi dodanega bakra v lateksu učinkovita pri lajšanju gibalnih težav in pripomore k boljšemu prevajanju toplote.
od 727,00 €
Masažni učinek z vzglavnikom Tactus Latex
AKCIJA -15 %

mebloJOGI® Vzglavnik Tactus Latex

Izdelek mebloJOGI® Vzglavnik Tactus Latex je bil dodan v primerjalnik.
Primerjalnik
Klasično oblikovan vzglavnik iz lateksa vam bo poleg izjemne zračnosti nudil prijeten in sproščujoč masažni učinek na zgornji površini vzglavnika.  
92,00 € 78,20 €
Velik in mehek vzglavnik Magna Latex Soft

mebloJOGI® Vzglavnik Magna Latex Soft

Izdelek mebloJOGI® Vzglavnik Magna Latex Soft je bil dodan v primerjalnik.
Primerjalnik
Večji klasični vzglavnik iz perforiranega lateksa bo s svojo izjemno mehkobo poskrbel za učinkovito razbremenitev vratno-ramenskega dela.  
92,00 €
Nadvložek iz spominske pene Lava Memory mebloJOGI

mebloJOGI® Nadvložek Lava Memory

Izdelek mebloJOGI® Nadvložek Lava Memory je bil dodan v primerjalnik.
Primerjalnik
Nadvložek, primeren za alergike, ki bistveno poveča udobje spalne površine tako, da s 4,5-centimetersko plastjo spominske pene učinkovito razbremeni pritisk ležišča na telo.
od 167,00 €
Lateks nadvložek Luna Latex mebloJOGI
AKCIJA -10 %

mebloJOGI® Nadvložek Luna Latex

Izdelek mebloJOGI® Nadvložek Luna Latex je bil dodan v primerjalnik.
Primerjalnik
Nadvložek bistveno poveča udobje spalne površine, saj 4-centimeterska plast lateksa z bakrom izjemno točkovno podpre telo. Baker bo poskrbel za reguliranje temperature telesa in boljše prevajanje toplote.
147,00 € od 132,30 €
Posteljno dno mebloJOGI Multi
AKCIJA -10 %

mebloJOGI® Letveno dno Multi

Izdelek mebloJOGI® Letveno dno Multi je bil dodan v primerjalnik.
Primerjalnik
Letveno dno je zaradi velikega števila vzmetnih letvic, med katerimi je manjši razmik, izjemno prilagodljivo in še posebej primerno za ležišča z žepkastim vzmetenjem.
138,00 € od 124,20 €
Zapora cest

V času med 15:30 in 17:30 bodo zaprte naslednje ceste v Novi Gorici in Rožni Dolini:

Cesta v Rožni Dolini R2 444/0365, cesta G2 103/0438 pri Petrolu v krožišču zavoj desno na Pot na Pristavo LC 284 172, po Kostanjeviški cesti desno LC 284 172, mimo Laščakove vile navzgor proti Novi Gorici, po Streliški poti, Ulici Šantlovih do križišča z Erjavčevo ulico LG 287 032, zavoj desno mimo stadiona (križišče), hotela Park (križišče), nebotičnika (krožišče) LG 287 031 do naslednjega krožišča z Vojkovo cesto pri Qlandiji, kjer sledi zavoj desno na G2 103/1486 skozi tunel, nazaj desno na Vipavsko cesto G2 103/0438. Cilj je pred Eda centrom na Erjavčevi ulici. Krog se 4x ponovi.
Svetujemo, da svoje morebitne obveznosti v četrtek, 21. marca, med 15.30 in 17.30 ustrezno prilagodite napovedanemu dogodku.

Povzetek košarice

Košarica je prazna.
Trenutno nimate v košarici nobenega izdelka.
V trgovino