-16 % na IZBRANE VZMETNICE + BREZPLAČNA DOSTAVA
PREVERITE UGODNOSTI
1._kolesarska_dirka_VN_brda_collio_meblojogi
Novice

Kolesarska dirka - 1. Velika nagrada Brda - Collio powered by I Feel Slovenia

Partnerji dogodka: STO I Feel Slovenia, mebloJOGI, Mlinotest, Pro-concrete, A.B.C. avto center, Projekt, Kolektor CPG, Go 2025, Klet Brda, ZTKMŠ Brda ob podpori Občine Brda v sodelovanju z Občino Krmin, Števerjan in Moš

12.3.2024

1. Velika nagrada Brda – Collio je tu!

Po lanskoletni izjemno uspešni kolesarski sezoni letos z veseljem naznanjamo, da se bo v torek, 19.3.2024, odvila mednarodna kolesarska dirka – 1. Velika nagrada Brda – Collio powered by I feel Slovenia

kolesarska_dirka_1_vn_brda_collio_meblojogi

ZAČETEK PRENOSA DIRKE OB 12:30!

Skupaj s Kolesarskim klubom Nova Gorica (komercialno ime mebloJOGI Pro Concrete Cycling Team) organiziramo mednarodno kolesarsko dirko “Velika nagrada Brda – Collio”, ki je uvrščena v mednarodni koledar svetovne kolesarske zveze. Posebnost dirke je, da poteka po slovenskem in italijanskem delu Brd (Collio), torej gre za čezmejno kolesarsko dirko. Gre za dogodek s katerim si prizadevamo v ospredje postaviti šport in s tem spodbuditi lokalni turizem. 

Dirka je za naše podjetje prav posebno športno doživetje, saj bomo s svojimi kolesarji kluba mebloJOGI Pro Concrete Cycling Team znova del izjemnega kolesarskega dogodka. Priča bomo dogodku, ki se ga bo udeležilo 30 kolesarskih ekip iz različnih koncev sveta, skupno 176 tekmovalcev. 

Kolesarska dirka bo pričela s štartno linijo pred gradom Dobrovo na Dobrovem ob 11.00 uri, se nadaljevala s 150-kilometrskim krogom po Goriških Brdih in se zaključila okrog 14.00 pred gradom Dobrovo na Dobrovem.

ZEMLJEVID DIRKE:

Dirka je dolga 150 km in poteka po območju Goriških Brd. Start dirke bo pred gradom Dobrovo na Dobrovem ob 11.00 uri. Od starta bodo peljali kolesarji naravnost skozi Medano in Plešivo čez mejni prehod v Italijo. Na mejnem prehodu Vipolže dirka ponovno vstopi v Slovenijo. Nadaljuje se do križišča pri bencinskem servisu, kjer dirka zavije levo proti Dobrovemu. Sledi krožno križišče na Dobrovem, kjer dirka zavije proti Gradu Dobrovo. Ta krog se odvozi 10x kar povečuje dirki zanimivost, saj gledalci vidijo kolesarje vsakih 20 min.

V času trajanja dirke bo na celotni zgoraj navedeni trasi (tako na slovenski, kot tudi italijanski strani) popolna zapora, z izjemo krožišča na Dobrovem. Popolna zapora cest bo trajala od 10.30 do predvidoma 15.00.

Vabimo vas, da navijate ob trasi in se se nam pridružite na štartni črti ter na cilju na Dobrovem. Lahko pa si dirko ogledate tudi preko povezave spodaj.

Spremljajte dirko V ŽIVO OD 12:30 dalje!

Navijajte skupaj z nami!

 

 

Za optimalno regeneracijo športnikov - priporočeni izdelki za spanje

mebloJOGI Platinum vzmetnica za sveže spanje
IZBRAL TADEJ POGAČAR

mebloJOGI® Vzmetnica Platinum Cool

Izdelek mebloJOGI® Vzmetnica Platinum Cool je bil dodan v primerjalnik.
Primerjalnik
Luksuzna vzmetnica s 7-conskim vzmetenim jedrom in perforiranim lateksom, oplemenitenim s hladilnimi gel zrnci, pričara občutek sproščujoče svežine za vaš spočit videz. 
od 727,00 €
Vzmetnica Perla mebloJOGI z žepkastimi vzmetmi
IZBRALA ANA BUCIK

mebloJOGI® Vzmetnica Perla+

Izdelek mebloJOGI® Vzmetnica Perla+ je bil dodan v primerjalnik.
Primerjalnik
Vrhunska vzmetnica s spominsko peno, ki se prilagodi individualnemu obrisu telesa in zmanjšuje pritisk ležišča na telo. Ustvarja občutek podoben spanju na oblaku in je posebej primerna za alergike.
od 597,00 €
mebloJOGI Woody vzmetnica za spanje brez pregrevanja

mebloJOGI® Vzmetnica Woody Balance

Izdelek mebloJOGI® Vzmetnica Woody Balance je bil dodan v primerjalnik.
Primerjalnik
Luksuzna vzmetnica s 7-conskim vzmetenim jedrom je zaradi dodanega bakra v lateksu učinkovita pri lajšanju gibalnih težav in pripomore k boljšemu prevajanju toplote.
od 727,00 €
Vzmetnica mebloJOGI Oaza z jedrom iz žepkastega vzmetenja
AKCIJA -16 %

mebloJOGI® Vzmetnica Oaza

Izdelek mebloJOGI® Vzmetnica Oaza je bil dodan v primerjalnik.
Primerjalnik
Vrhunska vzmetnica, ki se ponaša s številnimi naravnimi materiali (lateks, juta in bombaž) in optimalnim prilagajanjem telesu, ter vam tako omogoča, da se v svojo Oazo potopite kar doma.
577,00 € od 484,68 €
Masažni učinek z vzglavnikom Tactus Latex
AKCIJA -15 %

mebloJOGI® Vzglavnik Tactus Latex

Izdelek mebloJOGI® Vzglavnik Tactus Latex je bil dodan v primerjalnik.
Primerjalnik
Klasično oblikovan vzglavnik iz lateksa vam bo poleg izjemne zračnosti nudil prijeten in sproščujoč masažni učinek na zgornji površini vzglavnika.  
92,00 € 78,20 €
Velik in mehek vzglavnik Magna Latex Soft

mebloJOGI® Vzglavnik Magna Latex Soft

Izdelek mebloJOGI® Vzglavnik Magna Latex Soft je bil dodan v primerjalnik.
Primerjalnik
Večji klasični vzglavnik iz perforiranega lateksa bo s svojo izjemno mehkobo poskrbel za učinkovito razbremenitev vratno-ramenskega dela.  
92,00 €
Nadvložek iz spominske pene Lava Memory mebloJOGI

mebloJOGI® Nadvložek Lava Memory

Izdelek mebloJOGI® Nadvložek Lava Memory je bil dodan v primerjalnik.
Primerjalnik
Nadvložek, primeren za alergike, ki bistveno poveča udobje spalne površine tako, da s 4,5-centimetersko plastjo spominske pene učinkovito razbremeni pritisk ležišča na telo.
od 167,00 €
Lateks nadvložek Luna Latex mebloJOGI
AKCIJA -10 %

mebloJOGI® Nadvložek Luna Latex

Izdelek mebloJOGI® Nadvložek Luna Latex je bil dodan v primerjalnik.
Primerjalnik
Nadvložek bistveno poveča udobje spalne površine, saj 4-centimeterska plast lateksa z bakrom izjemno točkovno podpre telo. Baker bo poskrbel za reguliranje temperature telesa in boljše prevajanje toplote.
147,00 € od 132,30 €
Posteljno dno mebloJOGI Multi
AKCIJA -10 %

mebloJOGI® Letveno dno Multi

Izdelek mebloJOGI® Letveno dno Multi je bil dodan v primerjalnik.
Primerjalnik
Letveno dno je zaradi velikega števila vzmetnih letvic, med katerimi je manjši razmik, izjemno prilagodljivo in še posebej primerno za ležišča z žepkastim vzmetenjem.
138,00 € od 124,20 €

Povzetek košarice

Košarica je prazna.
Trenutno nimate v košarici nobenega izdelka.
V trgovino