-15 % na izbrane vzmetnice + BREZPLAČNA DOSTAVA*!
PREVERITE UGODNOSTI
top 5 daril za valentinovo

Top 5 daril za valentinovo

TOP 5 DARIL ZA VALENTINOVO

Valentinovo je praznik ljubezni in romantike, čas, ko iščemo popolno darilo, ki izraža našo naklonjenost do partnerja. Medtem ko so rože, čokolada in nakit vedno priljubljene možnosti, lahko letos svojemu ljubljenemu podarite nekaj, kar prinaša udobje, sprostitev in kakovosten spanec. Izdelki za spanje so lahko prav tako romantično in praktično darilo za valentinovo, ki koristi obema partnerjema.

Tu je nekaj razlogov, zakaj so izdelki za spanje odlična izbira za praznično sezono ljubezni:

  • Promocija zdravja in dobrega počutja

Spanje ima ključno vlogo pri ohranjanju zdravja in dobrega počutja. Kvaliteten spanec krepi imunski sistem, izboljšuje kognitivne funkcije in zmanjšuje tveganje za razvoj številnih bolezni. Zato je darilo, ki spodbuja dober spanec, kot nalašč za izražanje svoje skrbi za partnerjevo zdravje in dobro počutje.

  • Ustvarjanje romantičnega vzdušja

Nič ni bolj romantičnega kot udobna postelja, ki vabi k objemu. Izdelki za spanje, kot so mehka posteljnina, topla odeja in udobni vzglavniki, lahko ustvarijo čarobno in intimno vzdušje v spalnici, kar je popolno za valentinovo. Skupno uživanje v udobju postelje lahko pripomore k povečanju intimnosti in bližine med partnerjema.

  • Zmanjševanje stresa in tesnobe

Kvaliteten spanec je ključen tudi pri obvladovanju stresa in tesnobe. Pomirjujoče in udobno okolje lahko pomaga zmanjšati napetost in sprostiti telo ter um. Zato so izdelki za spanje, kot so dišeče sveče, ki spodbujajo sprostitev, in vzmetnice, ki zagotavljajo pravilno podporo, lahko odlično darilo za partnerja, ki se spopada s stresom ali tesnobo.

  • Skupni čas in povezovanje

Pogosto podcenjujemo pomen skupnega časa in povezovanja v odnosu. Udobno ležišče lahko postane prostor za pogovore, intimnost in povezovanje med partnerjema. Skupno izbiranje izdelkov za spanje in njihova uporaba lahko okrepi vez med vama ter ustvari nepozabne trenutke, ki jih bosta delila še dolgo po valentinovem.

  • Trajnostni in dolgoročni učinki

Darilo izdelkov za spanje ni le kratkoročna investicija v udobje in romantiko, ampak lahko prinese tudi dolgoročne koristi za zdravje in dobro počutje partnerjev. Kvalitetna posteljnina, vzmetnica ali odeja lahko trajajo leta in tako omogočajo dolgoročno udobje in podporo pri spanju.

Če iščete navdihujoče ideje, smo za vas pripravili seznam 5 daril:

1. mebloJOGI® Dišeča sveča Relax Vanilija

Dišeče sveče so že dolgo priljubljeno darilo za valentinovo, saj ustvarjajo prijetno vzdušje in romantično razpoloženje. mebloJOGI® Dišeča sveča Relax Vanilija z naravnim sojinim voskom prinaša sprostitveno čarobnost, ki razvaja vaše čute. Z nežno vonjavo vanilije vas objame in dvigne razpoloženje. Prepustite se sladkim skupnim trenutkom miru in udobja. Izbirate pa lahko tudi med ostalimi vonji:  Calm Sivka, Energy Pomaranča in Balance Bombaž.

Dišeča sveča Relax Vanilija

2. mebloJOGI® Vzglavnik Magna Latex Soft

Kaj je bolje od mehkega in udobnega vzglavnika za ljubljenega, ki ga popelje v miren spanec? Zračen mebloJOGI® Vzglavnik Magna Latex Soft s svojo izjemno mehkobo poskrbi za prijetno spalno udobje in razbremenitev mišic. Zaradi svoje velikosti, se lahko na njem oba stisneta v prijeten objem. Izbirate pa lahko tudi med številnimi drugimi vzglavniki mebloJOGI®.

Vzglavnik Magna Latex Soft

3. mebloJOGI® Posteljnina Elegance

Nova posteljnina je lahko odlično darilo za valentinovo. Izberite kakovostne in mehke materiale, ki bodo nudili udobno spanje in prijeten občutek na koži. Predlagamo izbor nevtralnih barv posteljnine, ki poskrbijo za elegantno podobo spalnice. Satenast lesk mebloJOGI® Posteljnine Elegance bo pričaral vaši postelji in spalnici mističen izgled.

Posteljnina Elegance

4. Topla odeja Clima Cool

Zimske noči so lahko hladne, zato bo topla odeja zagotovo cenjeno darilo. Izberite mehko odejo, ki bo vašemu partnerju nudila toplino in udobje med skupnimi trenutki na kavču ali ob gledanju filma. mebloJOGI® Topla odeja Clima Cool je izjemno zračna, optimalno uravnava telesno temperaturo ter preprečuje prekomerno potenje. Tako se bosta lahko oba prijetno stiskala pod odejo. Preverite tudi ostale mebloJOGI® odeje.

Topla odeja Clima Cool

5. Vzmetnica Oaza

Če želite svojemu partnerju podariti nekaj resnično posebnega in ga razvajati s popolnim spancem, razmislite o nakupu nove vzmetnice. Pri izbiri vam lahko pomaga naš Čarovnik za izbiro sanjskega ležišča. Kvalitetna vzmetnica je ključ do dobrega počutja in zdravega spanca. mebloJOGI® Vzmetnica Oaza iz zračnih materialov zagotavlja sveže spalno okolje za miren spanec brez zbujanja in potenja. Zmaga za oba – izberite partnersko ležišče, v katerih sta različni trdoti jedra oziroma vzmeti. Pustite svet zunaj in se potopite v svojo Oazo kar doma.

Ne glede na to, ali izberete mehko odejo, udobno vzmetnico ali dišeče sveče za sprostitev, izdelki za spanje so darilo, ki izraža vašo ljubezen, skrb za partnerjevo dobro počutje in željo po skupnih trenutkih udobja in intimnosti. Zato letos razmislite o izdelkih za spanje kot popolnem darilu za valentinovo, ki bo zagotovo očaralo in razveselilo vašega ljubljenega.

Vzmetnica Oaza

Top 5 daril za valentinovo zdaj v AKCIJI

dišeča sveča relax vanilija
AKCIJA -15 %

mebloJOGI® Dišeča sveča Relax Vanilija

Izdelek mebloJOGI® Dišeča sveča Relax Vanilija je bil dodan v primerjalnik.
Primerjalnik
Dišeča sveča Relax Vanilija iz rastlinskega sojinega voska za popolno razvajanje čutov.
17,90 € 15,21 €
Velik in mehek vzglavnik Magna Latex Soft
AKCIJA -15 %

mebloJOGI® Vzglavnik Magna Latex Soft

Izdelek mebloJOGI® Vzglavnik Magna Latex Soft je bil dodan v primerjalnik.
Primerjalnik
Večji klasični vzglavnik iz perforiranega lateksa bo s svojo izjemno mehkobo poskrbel za učinkovito razbremenitev vratno-ramenskega dela.  
92,00 € 78,20 €
Bela elegantna posteljnina mebloJOGI

mebloJOGI® Posteljnina Elegance

Izdelek mebloJOGI® Posteljnina Elegance je bil dodan v primerjalnik.
Primerjalnik
Komplet posteljnine vključuje barvito prevleko za odejo ter vzglavnik(a) z zadrgo za preprosto uporabo. Tkanina iz vrhunskega bombažnega satena je na dotik izjemno mehka in trpežna za vzdrževanje.
od 89,78 €
Topla odeja proti potenju Clima Cool enostavno shranjevanje

mebloJOGI® Topla odeja Clima Cool

Izdelek mebloJOGI® Topla odeja Clima Cool je bil dodan v primerjalnik.
Primerjalnik
Polnilo Cirrus doda odeji nadstandardno zračnost in izjemno sposobnost odvajanja telesne vlage. Obenem pa omogoča, da enakomerno greje telo in posledično preprečuje prekomerno potenje. 
od 165,96 €
Vzmetnica mebloJOGI Oaza z jedrom iz žepkastega vzmetenja
PRILJUBLJENA VZMETNICA

mebloJOGI® Vzmetnica Oaza

Izdelek mebloJOGI® Vzmetnica Oaza je bil dodan v primerjalnik.
Primerjalnik
Vrhunska vzmetnica, ki se ponaša s številnimi naravnimi materiali (lateks, juta in bombaž) in optimalnim prilagajanjem telesu, ter vam tako omogoča, da se v svojo Oazo potopite kar doma.
od 577,00 €

Povzetek košarice

Košarica je prazna.
Trenutno nimate v košarici nobenega izdelka.
V trgovino