Dejan Fabčič ambasador mebloJOGI
Nasveti

S PONOSOM RAZKRIVAMO NOVEGA mebloJOGI® AMBASADORJA TER NOVO SODELOVANJE

Premierno razkrivamo novo strokovno in športno sodelovanje ter novega mebloJOGI® ambasadorja dobrega spanja. To mesto je zasedel Dejan Fabčič, na eni strani zdravnik specialist interne medicine, na drugi strani pa uspešen športnik.

Zakaj smo se odločili za sodelovanje in sponzorstvo?

Predvsem zato, ker je Dejan človek z velikim srcem. Zaradi osebnih izkušenj na svet gleda drugače.

Nekateri ga poznate kot specialista interne medicine, ki deluje v ambulanti za sladkorno bolezen in bolezni ščitnice v Novi Gorici. Svojim pacientom lahko o zdravstvenih težavah marsikaj pove tudi iz osebne zgodbe, saj se je rodil z redko telesno okvaro, zaradi katere se mu noge niso normalno razvile. Vendar ga to ni ustavilo, ravno nasprotno, navdušil se je nad športnim udejstvovanjem.

Dejana lahko poznate tudi kot vrhunskega parašportnika. Med študijem se je posvetil plavanju, kasneje je to zamenjal za parakajak. Sedaj tekmuje v lokostrelstvu. Nastopil je že na treh paraolimpijskih igrah, nazadnje lani v Tokiu, prav tako pa bomo zanj lahko navijali tudi na poletnih OI 2024 v Parizu. Za vrhunsko uvrstitev se bo tokrat pomeril v lokostrelstvu.

Našemu podjetju bo Dejan, kot doktor medicine, na področju stroke v izjemno strokovno pomoč. S svojimi nepogrešljivimi nasveti nam bo pomagal svetovati strankam, ki se spopadajo s težavo nespečnosti ter motnjami spanja. Skupaj bomo širili glas o pomenu spanja za zdravje nasploh ter o pomenu pravilne izbire ležišča.

Dejana smo zaradi njegove izjemne osebnosti razglasili za mebloJOGI® ambasadorja. S pomočjo svetovalke za spanje ter preizkušanja vzmetnic mu je najbolje ustrezala naša najprestižnejša in najkakovostnejša vzmetnica mebloJOGI® Nirvana. Dejan je tako postal del družine mebloJOGI® ambasadorjev dobrega spanja.

Prepričani smo, da je kakovostno spanje najbolj naraven in najbolj dragocen način, kako zagotoviti telesu ustrezne pogoje za zdravje. Skupaj ustvarjamo in širimo novo kulturo spanja.

V kratkem objavimo intervju, v katerem boste Dejana lahko pobližje in bolje spoznali.

Dejan Fabčič ambasador mebloJOGI

Direktor podjetja Meblo INT d.o.o., Rok Lozej, ter Dejan Fabčič, dr.med., spec. intern. med., ob podpisu pogodbe.

Povzetek košarice

Košarica je prazna.
Trenutno nimate v košarici nobenega izdelka.
V trgovino