SLK0066a
Ambasadorji

ROKOMETNI KLUB CELJE PIVOVARNA LAŠKO

Sponzorsko podpiramo Rokometni klub Celje Pivovarna Laško

Pri podjetju mebloJOGI® z velikim ponosom in zavzetostjo naznanjamo, da smo postali sponzor Rokometnega kluba Celje Pivovarna Laško. Klub s svojo več kot 70-letno bogato zgodovino spada med najuspešnejše športne organizacije v Celju in v Sloveniji. Njegovi dosežki niso odmevali le v mestu Celje, temveč so pustili svoj pečat tudi v slovenskem in mednarodnem merilu.

Celjski rokometaši spijo na mebloJOGI

Na fotografiji Mitja Janc (srednji zunanji igralec), Gal Gaberšek (vratar) in Žiga Mlakar (kapetan in desni zunanji igralec).

Izjemni dosežki Celjskih rokometašev se kažejo v preteklih rezultatih kluba

Največji uspehi kluba so prišli po osamosvojitvi Slovenije, ko je se je Rokometni klub Celje Pivovarna Laško postavil na veliki zemljevid Evrope, v lastni državi pa povsem zavladal rokometnemu prostoru in nanizal uspehe, ki jih bo težko ponovil katerikoli športni klub.

Med največje dosežke kluba spadajo:

  • 25 x državni prvaki Slovenije (1991 – 2001, 2003 – 2008, 2010, 2014 – 2020, 2022),
  • 21 x zmagovalci Slovenskega pokala (1991 – 2001, 2004, 2006, 2007, 2010, 2012 – 2018),
  • 7 x zmagovalci Super pokala Slovenije,
  • 1 x Evropski prvaki (2004),
  • 1 x prvaki Evropskega super pokala (2004).

Veseli nas, da smo v letošnji sezoni pričeli sodelovanje z rokometnim klubom ter postali Uradno ležišče RKCPL.

S Celjskimi rokometaši smo sklenili partnersko pogodb za sezono 2023/2024. Kot strokovnjaki na področju spanja se veliko ukvarjamo s kakovostjo spanja, kar je zlasti pomembno za vrhunske športnike med katere se uvrščajo tudi rokometaši RK Celje Pivovarna Laško. V prihajajoči sezoni bomo skupaj z rokometaši, kot ambasadorji dobrega spanja spodbujali in ozaveščali o pomenu kakovostnega spanca za zdravje in dobro počutje.

Vloga rokometašev kot ambasadorjev dobrega spanja je, da delijo svoje izkušnje in znanje o tem, kako jim kakovosten spanec pomaga pri doseganju boljših športnih rezultatov, večji vzdržljivosti, hitrejši regeneraciji po treningih ter ohranjanju splošnega zdravja. Prav tako spodbujajo pozitivno družbeno ozaveščenost o pomenu spanja pri izboljšanju življenjskega sloga, kakovosti življenja ter zdravja.

Direktor RKCPL Miroslav Benicky in direktor Meblo INT d.o.o. Rok Lozej

Na fotografiji direktor rokometnega kluba Celje Pivovarna Laško, Miroslav Benicky in direktor podjetja Meblo INT d.o.o, Rok Lozej.

mebloJOGI® URADNO LEŽIŠČE RKCPL

Preverite, kaj so o nas povedali rokometaši iz Celja.

Kliknite za ogled videa!

Povzetek košarice

Košarica je prazna.
Trenutno nimate v košarici nobenega izdelka.
V trgovino