-20% na vse vzmetnice in ležišča + BREZPLAČNA DOSTAVA*.
PREVERITE UGODNOSTI
meblojogi nagrada trusted brand
Šport

Meblo INT, d.o.o ponovno prejemnik AAA certifikata in naziva Trusted brand

21.9.2022

Meblo INT d.o.o. (blagovna znamka mebloJOGI®) prejemnik certifikata Platinaste bonitetne odličnosti AAA tudi v 2022

Dun & Bradstreet certifikat bonitetne odličnosti je v mednarodnem okolju že uveljavljena praksa, s katero si podjetje dodatno utrjuje svoj ugled in zaupanje v poslovnem okolju. Imetniki certifikata se lahko pohvalijo z nadpovprečno oceno kakovosti in stabilnosti poslovanja. Našemu podjetju je v velik ponos, da smo že 8. leto zapored prejemnik tega certifikata.

Podjetje, ki pri svojem delovanju izkazuje platinasto boniteto odličnosti, predstavlja najbolj zanesljiv, kredibilen in nizko tvegan poslovni subjekt za sodelovanje z vsemi poslovnimi partnerji. To odličje nosijo izključno podjetja, ki imajo najvišjo bonitetno odličnost Zlati AAA, kar tri leta zaporedoma. S certifikatom podjetje sporoča uspešnost svojih finančnih rezultatov ter vzornost in zanesljivost, zahvaljujoč dobri plačilni disciplini.

mebloJOGI® – najbolj zaupanja vredna blagovna znamka v kategoriji ležišč že drugič zapored prejemnik TRUSTED BRAND naziva

Že petnajsto leto zapored je bila izvedena potrošniška raziskava o zaupanju v blagovne znamke Trusted brand, pod okriljem revije Reader’s Digest Slovenija. Raziskavo je izvedel inštitut za raziskovanje trga in medijev Mediana. Izvedena je bila na reprezentativnem vzorcu celotne populacije v Sloveniji. Kot vsako leto je bil cilj raziskave ugotoviti, katerim blagovnim znamkam, podjetjem, organizacijam in osebnostim Slovenci najbolj zaupajo. Priznanja so bila podeljena v 32 kategorijah. Več kot 1000 sodelujočih v raziskavi je presodilo, da si blagovna znamka mebloJOGI zasluži biti izbrana, kot zaupanja vredna znamka v kategoriji ležišč.

Zelo nas je razveselil dopis iz uredništva revije Reader’s Digest Slovenija, ki dodatno potrjuje zadovoljstvo naših kupcev, kar vsekakor pomeni izjemno priznanje za naše delo. Blagovna znamka mebloJOGI® je tako v letu 2020 in 2021 prejela prestižno priznanje kot najbolj zaupanja vredna blagovna znamka med ležišči.

Povzetek košarice

Košarica je prazna.
Trenutno nimate v košarici nobenega izdelka.
V trgovino