-15 % na izbrane vzmetnice + BREZPLAČNA DOSTAVA*!
PREVERITE UGODNOSTI
Ambasador Kristjan Hočevar
Ambasadorji

KRISTJAN HOČEVAR

Vztrajnost in edinstvene priložnosti v Kolesarskem klubu mebloJOGI® Pro-Concrete sta mu omogočili nove velike kolesarske dosežke

Mladi kolesar Kristjan Hočevar iz Pijavic v Posavju je nadvse vztrajen fant, saj se je po več ovirah v svoji športni karieri vsakič znova odločil nadaljevati pot in nazadnje požel lepe športne dosežke.

Kristjan tekmuje v kolesarskem dresu od leta 2015, najbolj pa mu ustrezajo težke enodnevne dirke z vzponi in večdnevne dirke.

Kristjan je svojo kolesarsko pot začel pretežno pozno, zadnje leto mladinske kategorije. V mladinskih kategorijah je Kristjan nosil dres Adrie Mobil, zatem se je pa dve sezoni klesal v kolesarskem klubu mebloJOGI® Pro-Concrete Cycling Team. Tukaj je dobil več priložnosti in se naučil predvsem dirkalnih tehnik. Z dragocenimi izkušnjami se je nato zopet vrnil k domači ekipi Adrie Mobil, kjer za člansko ekipo kolesari še danes.

Mladi kolesar je že večkrat opozoril nase na različnih dirkah in prevzel že laskave nazive

Kristjan Hočevar je bil na dirki Po Sloveniji 2021 najboljši kolesar v kategoriji do 23 let, in si tako pridobil belo majico. Prejel je tudi zlato kolo za najboljšega kolesarja U23, ki to prestižno nagrado vsako leto podeljuje Kolesarsko društvo Rog. Hočevar je opozoril nase tudi z 9. mestom na državnem prvenstvu v kronometru na Pokljuki. Na Dirki miru leta 2022 na Češkem za kolesarje do 23 let je osvojil 2. mesto v skupni razvrstitvi.

Ambasador Kristjan Hočevar

Kristjan je za svoj spanec in regeneracijo izbral našo vzmetnico mebloJOGI® Perla+, ki mu najbolj ustreza za učinkovito razbremenitev mišic po napornih treningih ter za doseganje zastavljenih rezultatov v športu. 

 

Ambasador Kristjan Hočevar

Povzetek košarice

Košarica je prazna.
Trenutno nimate v košarici nobenega izdelka.
V trgovino