-20% na vse vzmetnice in ležišča + BREZPLAČNA DOSTAVA*.
PREVERITE UGODNOSTI
Čestitamo Ani Bucik za izjemno smučarsko sezono
Novice

Čestitamo ANI BUCIK za izjemno smučarsko sezono

20.3.2023

Za Ano Bucik, slovensko smučarsko reprezentantko, je uspešna smučarska sezona in nanjo smo v celotni mebloJOGI® ekipi zelo ponosni.

Ano Bucik smo lahko v letošnji zimi pogosto spremljali in zanjo srčno navijali – vse od Zlate lisice v Kranjski Gori, FIS Svetovnega pokala na tekmah v tujini, ter nazadnje Svetovnega prvenstva, ki je potekalo v Franciji (Curchevel, Meribel).

Poleg zagnanega športnega duha pa si Ana vzame še čas, da kot ambasadorka dobrega spanja za našo blagovno znamko mebloJOGI® tudi svetuje na področju spanja športnikov.

Vzmetnica Perla in Ana Bucik

ANA BUCIK, ambasadorka mebloJOGI® Vzmetnice Perla+

Da lahko niza športne uspehe enega za drugim, Ana prizna, da si psihofizično kondicijo napaja tudi med dobrim spanjem na kakovostni mebloJOGI® Vzmetnici Perla+.

Sodelovanje predstavlja obojestransko priložnost, saj poudarja vrednote zdravega načina življenja, katere kot podjetje zagovarjamo. Kot strokovnjaki na področju spanja, se veliko ukvarjamo s kakovostjo spanja, kar je zlasti pomembno za vrhunske športnike, kot je tudi Ana poudarila. Preberite več o pomembnosti spanja pri vrhunskih športnikih.

V podjetju MEBLO INT skušamo prek Aninega sodelovanja ojačati športno udejstvovanje tudi drugih športnikov in razvoj zdravih vzorcev pri mladih. S svojimi letošnjimi uspehi in predvsem z najboljšim veleslalomskim dosežkom v karieri na domačih tleh, Ana predstavlja še večjo motivacijo in vzor za mlajše generacije.

Izjemno smo ponosni na ambasadorsko-sponzorsko navezo, ki jo že tretje leto zapored gojimo našo izjemno alpsko smučarko. Veseli smo, da nam Ana pomaga pri komuniciranju športnih in zdravih vrednot našega podjetja.

Ani Bucik smo hvaležni za naklonjeno vzajemno sodelovanje in ji namenjamo iskrene čestitke ob doseženih rezultatih in njeni izjemno konstantni športni sezoni v slalomu ter veleslalomu!

Anini najboljši rezultati letošnje sezone:

  • 6. mesto, slalom, Levi, Finska
  • 7. mesto, slalom, Killington, Amerika
  • 8. mesto, veleslalom, Kranjska Gora, Slovenija
  • 9. mesto, slalom, Are, Švedska
  • 5. mesto, slalom, Zagreb, Hrvaška
  • 9. mesto, slalom, Meribel, Francija
  • 8. mesto v skupnem salomskem seštevku
  • 14. mesto v skupnem velesalomskem seštevku

Preberite si tudi več o našem sodelovanju z Ano Bucik.

Povzetek košarice

Košarica je prazna.
Trenutno nimate v košarici nobenega izdelka.
V trgovino