Prijavite se na e-novice in SODELUJTE V NAGRADNI IGRI.
Preverite ugodnosti!
WEB vstopna 2561 × 982 4
Novice

Festival nakupov in zabave v BTC City

17.5.2023

Obveščamo vas, da se v BTC City vrača Festival nakupov in zabave!

Z veseljem napovedujemo že tradicionalni in največji nakupovalni dogodek v središču Ljubljane – Festival nakupov in zabave. Za energičen festivalski utrip bodo poskrbeli živahni koncerti in športne aktivnosti na celotnem območju, pri Minicityju bodo poskrbeli za zabavo ob glasbi s Tilom ČehomKlaro Jazbec, skupino BQLNiko Zorjan in Ulo Ložar, na Tržnici BTC City pa bo potekalo posebno dogajanje za ljubitelje domačih dobrot. Celotno razpoloženje bodo dvignili še super mebloJOGI® POPUSTI! 

Festival nakupov in zabave se bo odvijal tudi v našem mebloJOGI® Prodajnem salonu Ljubljana.

KDAJ: 19. in 20. maj 2023

KJE: mebloJOGI® Ljubljana, BTC, Ameriška ulica 13, hala A, vhod A6, SI-1000 Ljubljana, Slovenija

T: 05 330 22 22
E: povprasevanje@meblojogi.si

Pridružite se in izkoristite ekskluzivne ugodnosti, ki bodo v veljavi samo v času dogodka.

Ujemite vrhunske izdelke po ugodnih cenah!

Investicija v kvalitetno ležišče se vam vsekakor obrestuje, hrbtenica in telo vam bosta hvaležna.

Človek preživi približno tretjino svojega življenja v postelji, v vodoravni legi, in dve tretjini v pokončni drži. Med spanjem se telo sprosti, vendar mora biti podlaga oblikovana tako, da je pritisk na hrbtenico čim manjši. Ležišče, ki zagotavlja enakomerne pritiske na različne dele telesa nam omogoča mirnejši spanec, naš spanec je trdnejši in z manj motnjami. Privoščite si sanjsko spalno doživetje na izdelkih mebloJOGI® sedaj po izjemno ugodnih cenah!

Nudimo tudi MOŽNOST PLAČILA NA OBROKE (do 48 obrokov). Vaše sanjsko ležišče je le še en korak stran.

Oglejte si UGODNOSTI spodaj.

*Koda FESTIVAL20, FESTIVAL15, FESTIVAL10 velja ob nakupu neznižanih izdelkov nad 50 €. Koda ne velja na mebloJOGI® Linijo Travel. Koda velja v času med 19.5. in 21.5.2023. Promocijske kode in popusti med seboj niso združljivi. Koda velja v vseh mebloJOGI® poslovalnicah in ob nakupu v spletni trgovini meblojogi.si.

20 % POPUST na vzmetnice in ležišča s kodo FESTIVAL20

Pomembno je, da izbiramo med ležišči v katere so vgrajeni le najboljši, certificirani materiali, ki so zdravju neškodljivi, saj si bomo le-tako lahko zagotovili zdrav spanec. Ne glede na to, ali si izberete ležišče s klasičnimi vzmetmi, žepkastimi vzmetmi, ležišče iz pene ali ležišče iz lateksa, naj vam nudi udobje in ustrezno podporo. Poleg tega je pomembno, da se pozanimate tudi o trajnosti in ustrezni velikosti ležišča, o proizvajalcu ter o ceni izdelka.

Oglejte si vse
vse-meblojogi-vzmetnice-in-ležišča

15 % POPUST na vzglavnike s kodo FESTIVAL15

Izbira pravega vzglavnika je prav tako pomembna kot izbira pravega ležišča. Vzglavnik mora biti prilagodljiv v vseh ležalnih položajih ter pravilno podpirati glavo in vratno-ramenski del. Pri izbiri vzglavnika sta pomembni oblika le-tega (klasični ali anatomski vzglavnik) ter spalni položaj (položaj na hrbtu, na boku, na trebuhu ali v vseh pozicijah).

Oglejte si vse
Nastavljivi vzglavnik

15 % POPUST na odeje s kodo FESTIVAL15

Ovijte se v mehak objem skrbno izbranih odej. Izbirajte med različnimi dimenzijami, materiali ter toplotnimi kombinacijami.

Oglejte si vse
celoletne odeje mebloJOGI

10 % POPUST na nadvložke s kodo FESTIVAL10

Nadvložke uporabljamo za zaščito in lažje vzdrževanje ležišča ter za povečanje udobja spalne površine. So idealna rešitev za boljše spanje na vseh zložljivih posteljah, začasnih posteljah in posteljah za goste. Tanjše nadvložke še posebej priporočamo za zakonske postelje z dvema ležiščema, kjer vas njun stik moti. Torej potrebujete le zaščito za vaše ležišče ali pa si želite nekaj dodatnega udobja?

Oglejte si vse
Posteljni nadvložek kot zaščita za ležišče

10 % POPUST na letvena dna s kodo FESTIVAL10

Za končni učinek maksimalnega udobja in prilagodljivosti ležišča je zelo pomembna tudi izbira ustrezne posteljne podlage.

Oglejte si vse
Letveno posteljno dno po meri vaše postelje

10 % POPUST na postelje s kodo FESTIVAL10

Za sanjsko spalno doživetje je poleg pravega ležišča potrebna tudi kvalitetna in lepa postelja. Ustvarite si pravi spalni raj z novo posteljo po vašem okusu. Si želite izjemnega udobja dvojno vzmetene postelje mebloJOGI®?

Oglejte si vse
5 zakonska postelja

Povzetek košarice

Košarica je prazna.
Trenutno nimate v košarici nobenega izdelka.
V trgovino